loading 0%
Kwaliteit Badkamers vindt u hier

Tegels Utrecht

Tegels Utrecht

Bij het inrichten van de badkamer, spelen de tegels een bijzonder belangrijke rol. Tegels in Utrecht vormen toch de basis van de badkamer. Ze geven de badkamer hun karakter en de uitstraling. Wij als specialist in tegels in Utrecht kunnen u voorzien van alleen de beste tegels. 

Contact opnemen

 

De rol van de badkamer is de afgelopen jaren sterk veranderd

De tegels in Utrecht hebben verschillende vormen, waarbij de zeshoek echt opvalt en aan populariteit wint. Ook wat betreft het kleurenpalet is er een breed aanbod. Daardoor kunt u steeds beter een badkamer op maat realiseren. Dat is nodig ook, want de badkamer heeft tegenwoordig een heel andere rol. Mits er ruimte is, maken mensen er namelijk een soort van wellnesscentrum van, met dus veel luxe, met luxe tegels in Utrecht en met bijvoorbeeld een sauna of een luxe ligbad. Ook in de nieuwe rol spelen tegels in Utrecht de hoofdrol. De tegels worden met nog meer zorg gekozen. In de nieuwe badkamer moet namelijk alles kloppen.

 

Wij kunnen als specialist in sanitair in Utrecht elke gewenste badkamer realiseren

Wij kunnen elke badkamer realiseren. In dat kader bieden we maatwerk. We kunnen bovendien dat wat u in het hoofd heeft omzetten in de badkamer van uw dromen. Het ontwerpen van badkamers is onze specialiteit. Daarbij werken we alleen met materialen van de beste kwaliteit en met de beste merken uiteraard. Ook onze dienstverlening mag er zijn, zo kunt u lezen in de reviews en ervaringen van klanten. We werken vooral met veel passie aan het inrichten van uw badkamer en streven altijd het perfecte resultaat na. We hebben ook daadwerkelijk alles in huis om dat wat u in het hoofd heeft ook te realiseren.

Bekijk de mogelijkheden

 

Een luxe badkamer realiseren met luxe tegels in Utrecht

U koopt bij ons alles om een luxe badkamer (of eigen wellness centrum) te realiseren. U wilt een luxe badkamer? Luxe tegels in Utrecht en luxe spiegels? We hebben het allemaal met grote zorg voor u geselecteerd en kunnen u om die reden precies die badkamer bieden die u in uw gedachten heeft. Het mooie is dat wij ondanks het feit dat we met de beste producten werken, wij onze producten altijd tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Kwaliteit hoeft niet altijd de hoofdprijs te kosten. Als er één specialist is die dat bewijst, dan zijn wij dat wel. Verras uzelf en ervaar dat het realiseren van uw perfecte badkamer dichterbij is dan u denkt.

Neem contact op

 


Openingstijden 10:00 tot 17:30 Maandag t/m Zaterdag

B.T.W : NL86159664B01
K.V.K : 80229700
Bank: ABNAMRO
Account number: NL72ABNA0883269430

Telefoonnummer :
030-3039583
Wij zijn hier :
Gessel 5, 3454 MZ Utrecht
Email-adres :
info@revolutionbathntiles.nl