loading 0%
Kwaliteit Badkamers vindt u hier

Vloertegels Utrecht

Vloertegels Utrecht

Ook als u zoekt naar de perfecte vloertegels in Utrecht, dan kunt u bij ons prima uit de voeten. Vloertegels in Utrecht vormen de basis van elke badkamer. Er is ruime keuze aan vloertegels in Utrecht en dat in diverse kleuren en in verschillende vormen als de rechthoek, vierkant en zeshoek.

Contact opnemen

 

Wij realiseren dat wat u in het hoofd heeft

In onze showroom vindt u alles voor uw badkamer. We kunnen u luxe badkamers bieden, dat kunnen we doen in alle soorten en maten en ook met diverse materialen. U vindt bij ons als specialist in sanitair in Utrecht altijd die oplossing die u in uw hoofd heeft. De badkamer neemt een steeds belangrijkere positie in voor een grote groep mensen. De ruimte wordt vaker en vaker als een soort wellnessruimte ingericht. Om de stress van alledag af te spoelen en volledig tot rust te komen. Bij een dergelijk gebruik van de badkamer horen ook andere vloertegels. En die vindt u bij ons als specialist in vloertegels in Utrecht.

 

Dé specialist in vloertegels in Utrecht

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van het badkamerinterieur en gebruiken daarbij de producten van verschillende kwaliteitsmerken. Als specialist in vloertegels in Utrecht kunnen wij uw badkamer geheel op maat maken. Dat wat u in uw hoofd heeft, kunnen wij realiseren. Kiest u voor ons als specialist in vloertegels in Utrecht, dan kiest u voor de beste kwaliteit en service. Bovendien heeft u bij ons de zekerheid dat uw spullen en ook de vloertegels in Utrecht altijd snel geleverd worden.

Bekijk de mogelijkheden

 

Wij maken van uw badkamer altijd iets bijzonders

Wij hechten aan een zeer persoonlijke benadering en doen er alles aan om een prachtige badkamer te realiseren. Daar ligt namelijk onze passie en dat spat er dan ook van af. Behalve vloertegels in Utrecht in allerlei vormen en kleuren, kunt u bij ons ook terecht voor de luxere vloertegels, luxe ligbedden, badkranen en luxe spiegels. Wij kunnen van uw badkamer met speciale vloertegels altijd écht iets bijzonders maken.

 

Nieuwe manier van badkamer gebruik vraagt om aanpassingen aan het interieur

De nieuwe manier van gebruik van de badkamer vraagt om aanpassingen aan het interieur. Het vraagt om andere vloertegels en meer luxe. Wij kunnen u op dat vlak uitstekend van dienst zijn en zetten uw ideeën om in een schitterende en functionele badkamer. Bij ons vindt u altijd precies die oplossing die u zoekt. Want als wij het niet hebben, dan kan niemand het bieden.

Neem contact op


Openingstijden 10:00 tot 17:30 Maandag t/m Zaterdag

B.T.W : NL86159664B01
K.V.K : 80229700
Bank: ABNAMRO
Account number: NL72ABNA0883269430

Telefoonnummer :
030-3039583
Wij zijn hier :
Gessel 5, 3454 MZ Utrecht
Email-adres :
info@revolutionbathntiles.nl