loading 0%
Kwaliteit Badkamers vindt u hier

Sanitair Utrecht

Sanitair Utrecht

De rol van de badkamer en van sanitair wordt steeds belangrijker. Veel mensen gaan de badkamer inrichten als een eigen wellnesscentrum, waar de stress en hectiek van alledag weggespoeld kan worden. Dat vraagt een andere inrichting van de badkamer en dat vraag om ander sanitair in Utrecht. Bij ons kunt u alle kanten op en koopt u alleen het beste sanitair en vloertegels van Utrecht. 

Contact opnemen

 

Een badkamer als wellness centrum? Bij ons is niets onmogelijk!

In onze showroom vindt u de mooiste badkamers. Wij kunnen een badkamer design voor u realiseren geheel naar uw wens. We bieden in dat kader alle denkbare sanitair. Wij kunnen u altijd van dienst zijn en bieden u heel veel verschillende materialen aan. Daar zit ook gegarandeerd het sanitair in Utrecht bij dat u in uw hoofd hebt voor de badkamer, die u wellicht ook als een wellnesscentrum in wilt gaan richten. Want die mogelijkheid hebt u als u kiest voor ons, dé specialist in sanitair in Utrecht. 

 

Wij kunnen een badkamer op maat maken

Een sauna in de badkamer of bijzonder sanitair in Utrecht? We bieden het allemaal en allemaal van de beste kwaliteit en een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Zelf noemen we ons specialist in het ontwerpen van het beste badkamer interieur. We bieden sanitair van de bekendste merken in Europa en bieden daarmee standaard de beste kwaliteit. Wij kunnen uw badkamer geheel op maat maken en het idee dat u in uw hoofd heeft omzetten naar een prachtige badkamer. Ook onze service staat hoog aangeschreven, net als het advies dat we geven. Als geen ander weten wij als specialist in sanitair welke producten u het best kunt gebruiken als u speciale wensen hebt ten aanzien van de inrichting van de badkamer.


Bekijk de mogelijkheden

 

Wij kunnen u als specialist in sanitair in Utrecht echt alles bieden

Als specialist in sanitair in Utrecht staan we voor een zeer persoonlijke benadering. Wij denken altijd met u mee en helpen u bij de keuze voor sanitair, zeker ook in de meer praktische badkamer. U bent bij ons aan het enige juiste adres als het gaat om luxe badkamers en tegels, een luxe ligbad maar ook voor luxe vloertegels en luxe spiegels. Wij bieden u simpelweg alles. 

Ons aanbod van alleen de beste producten is beslist niet duur. We streven er steeds naar de producten tegen een betaalbare prijs aan te bieden. En ook in die missie slagen we gezien de enthousiaste reacties van onze klanten.

Neem contact op


Openingstijden 10:00 tot 17:30 Maandag t/m Zaterdag

B.T.W : NL86159664B01
K.V.K : 80229700
Bank: ABNAMRO
Account number: NL72ABNA0883269430

Telefoonnummer :
030-3039583
Wij zijn hier :
Gessel 5, 3454 MZ Utrecht
Email-adres :
info@revolutionbathntiles.nl