loading 0%
Kwaliteit Badkamers vindt u hier

Over Ons

Heeft u wensen voor een gloednieuwe badkamer, dan werken wij ze voor u uit!

U bent bij ons aan het juiste adres voor een compleet nieuwe badkamer. Of u nu kiest voor een inloopdouche of liever los sanitair? In onze nieuwe showroom maakt u kennis met compleet ingerichte badkamers en uiteraard bieden wij veel inspiratie! Badkamers zijn pas compleet wanneer ze qua stijl (modern, landelijk of klassiek) perfect bij elkaar passen. En zeker aan uw wensen voldoen. U kunt bij ons terecht voor complete badkamers, en bieden daarnaast badkamermeubels, tegels, sanitair en accessoires. Uiteraard van de beste kwaliteit.

Van het ontwerp, naar werkelijkheid!

Wij creëren onze ontwerpen zelf en werken deze voor u uit. Wij streven ernaar om uw badkamer het pronkstuk van uw huis te laten worden.

Wij werken de ideeën uit samen met u, wij luisteren naar uw wensen en maken alles passend binnen uw budget. Tevens kunnen wij u begeleiden in het plaatsingsproces, of u kiest ervoor om dit zelf te laten doen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij streven naar creatieve, mooie en functionele badkamers. Kom langs in onze showroom en maak de beleving zelf mee onder het genot van lekkere koffie of thee. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

(uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM)